Xorcom

Al jaren lang is Bodis officieel partner van Xorcom, een leverancier van telefooncentrales. Xorcom levert de nieuwste technologie op het gebied van telefonie voor zowel de kleine als grote gebruiker.
Xorcom is in meer dan 100 landen actief en biedt door de hoogstaande techniek, in combinatie met een eerlijke prijs, de perfecte oplossing voor elk formaat onderneming.
Voor de veeleisende gebruiker biedt Xorcom hardware op locatie, waardoor de beste kwaliteit kan worden geleverd. Veel gesprekken tegelijkertijd en altijd bereikbaar voor uw klanten.
De kleinere onderneming heeft de keuze om met Xorcom te werken vanuit de Cloud waardoor kosten lager kunnen worden gehouden.
Neem contact met ons op en ontdek wat Bodis en Xorcom voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Nieuwste technologie

Technische voorsprong

Eigen beheer

Gesprekken 100% veilig

Besparen

Lage aanschafkosten

Optimaal bereikbaar

Met de hoogste gesprekskwaliteit

Placeholder

Waarom Xorcom?

Van de aanbieders is de Xorcom telefooncentrale technisch de beste, actief in 100 landen, en heeft ook de meeste mogelijkheden. En door slimme productietechnieken en grote aantallen, ook nog voor de laagste prijs.
Of u nu 2 of 20.000 toestellen heeft, een Xorcom telefooncentrale kan het makkelijk aan.

  • De meest moderne technieken
  • Voordeligste keuze
  • Kosten besparen

Uw eigen centrale

U kunt uw Xorcom centrale neerzetten bij u in huis, of bij een data centrum. Uw huidige telefoonlijnen vervallen en worden vervangen door moderne Internet technologie. Als u nu een ADSL heeft, moet u uw huidige lijnen laten vervangen door één ADSL lijn en wanneer u glasvezel heeft, via een aparte private verbinding.

  • 100% Privacy
  • Eigen lijn
  • Eigen centrale

Placeholder

Geen verassingen op het gebied van kosten. De overige kosten bestaan enkel uit het aanschaffen van losse toestellen, zonder dat er per gebruiker aparte licenties nodig zijn.

Direct naar mobiel
Een Xorcom centrale bevat ook de mogelijkheid op eigen SIM kaarten te plaatsen, zodat u via de centrale ook direct naar mobiele nummers kan bellen, gebruik makend (van kortingsregelingen) van uw mobiele telefoon provider.