Remote en onsite beheer


Wanneer uw computer foutmeldingen geeft wilt u niet wachten tot een ict beheerder bij u langskomt om het op te lossen, dan kan dat op afstand gebeuren zodat het zo snel mogelijk is opgelost.
Anderzijds als u computer crashed moet uw ict beheerder zo flexibel zijn dat diegene zo snel mogelijk langs kan komen om het probleem op te lossen. Wij bieden het beste van beide met een programma dat via remote verbinding bijna alle problemen kan oplossen worden en wij hebben positie in Flevoland waardoor wij overal snel op locatie kunnen zijn.

Snel

U kunt vrijwel direct een specialist spreken

Kennis

Onze specialisten kennen uw netwerk, u hoeft nog maar weinig uit te leggen

Meedenken

Uw vragen kunnen wij soms beter oplossen dan u had verwacht

Overal

Waar u ook bent, ondersteuning is mogelijk

Placeholder

Remote

Vele problemen kunnen wij tegenwoordig op afstand oplossen, hierdoor bent u sneller geholpen. Wij maken via het internet een beveiligde verbinding zodat wij u systeem op afstand overnemen. U kunt dan aanwijzen wat er fout gaat en wij lossen het op.

  • Ondersteuning waar u ook bent
  • Snelle ondersteuning
  • Veilig

Onsite

Wanneer het nodig is of mogelijk is komen wij graag langs, wij kunnen dan naast een probleem oplossen nog meer betekenen. Zo kunnen wij advies geven wanneer we iets ter plekke zien en ICT problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen eenvoudiger voorkomen

  • Afspraken wanneer het u uitkomt
  • Uitgebreid advies waar mogelijk
Placeholder